Testimoniale

Lucrator in comert – Ceahlau

„Sunt multumit de acest program la care m-am inscris si doresc ca pe viitor sa mai fie in aceasta comuna si alte programe cu alte domenii de activitate la care as fi bucuros sa particip. Multumesc echipei acestui program pentru efortul depus si pentru dragostea si tragerea de inima cu care s-au implicat in acest proiect din zona noastra.”

„Este un proiect care pune accent pe valoarea omului si e un prim pas pentru activitatile colective din zona iar implicarea formatorilor este un plus de bucurie pentru fiecare din participanti. Mai mult decat se observa la suprafata, multi dintre colegii mei vor adauga o plus valoare la caracterul si personalitatea lor. Multe multumiri si ne dorim si alte proiecte.”

„As vrea ca aceasta echipa de formatori, pe care o apreciez foarte mult si bineinteles firma Kubert sa revina si cu alte cursuri. Sunt foarte binevenite cursurile acestea pe care le-am parcurs si as fi foarte incantata si de cursuri de bucatar-ospatar. Va multumesc intregii echipe pentru formare.”

Frizer – Ceahlau

„M-am bucurat pentru tot ce am reusit sa invat in aceasta meserie.

Va multumesc foarte mult pentru rabdarea si atentia acordata.”

 „Sa o tineti tot asa si va mai asteptam sa sustineti alte proiecte in aceasta zona.”

 „In primul rand vreau sa spun ca sunt foarte, foarte multumita de acest curs si am invatat cum sa-mi depasesc si emotiile. Multumesc si doamnei profesoare pentru ca a fost extraordinara si rabdatoare cu noi. Pe viitor mi-as dori sa fac si cursuri de coafor daca as avea un profesor la fel de bun, rabdator si explicit ca doamna Stefan Cristina.”