Conferinta intermediara 3

14 Ianuarie 2015

 

Conferință intermediară regională a proiectului

„În noi găseşti mereu un sprijin pentru cariera ta”

 

SC Kubert HPS SRL desfășoară în perioada Aprilie 2014 – Septembrie 2015 proiectul „În noi găseşti mereu un sprijin pentru cariera ta”, contract POSDRU/125/5.1/S/129558. Conferința intermediară regională a proiectului pentru Regiunea Centru, va avea loc Vineri, 16 Ianuarie 2015, începând cu ora 14:00, Alba Iulia, Pensiunea Casa Traiană.

 

Proiectul „În noi găseşti mereu un sprijin pentru cariera ta”, este cofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, DMI 5.1”Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare”. Se implementeaza în perioada Aprilie 2014 – Septembrie 2015, de către SC Kubert HPS SRL, în parteneriat cu SC Memo Consult KR SRL din Bucuresti, SC Industrial Eurostar SRL din Alba-Iulia, Jud. Alba, SC Decorsim SRL din Alba-Iulia, Jud. Alba și SC Egregor Marketing SRL din București.

 

Obiectivul proiectului îl reprezintă atragerea si mentinerea a cat mai multor persoane pe piata muncii in vederea cresterii ratei de ocupare pentru un grup tinta de 560 de persoane, atât din mediul urban cât și din mediul rural, din regiunile Bucuresti-Ilfov, Centru (judetele: Alba, Braşov, Covasna, Harghita) si Nord-Est (judetele: Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi), în vederea realizarii unei rate cat mai mari de ocupare a somerilor de lunga durata si cresterea ocuparii persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, inactive si a persoanelor care au parasit timpuriu scoala.

În cadrul conferinței se vor prezenta activitățile desfășurate până în prezent în cadrul proiectului și rezultatele atinse până în prezent.

 

Persoana de contact: Bizău Monica Iuliana – Manager de proiect

SC Kubert HPS SRL

Telefon: 0744.589.727

E-mail: kuberthps@yahoo.com

Mai multe informaţii despre proiect găsiți pe site-ul proiectului – www.kubert.ro