Media

POSDRU. Sprijin pentru cariera ta

Z.P. | 2014-07-30 15:41

S.C. Kubert HPS S.R.L. în parteneriat cu S.C. Memo Consult KR S.R.L., S.C. Industrial Euro Star S.R.L., S.C. Decorsim S.R.L. şi S.C. Egregor Marketing S.R.L implementează în perioada aprilie 2014 – septembrie 2015 proiectul „În noi găseşti mereu un sprijin pentru cariera ta”.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 5, Domeniul major de intervenţie 5.1.

Proiectul vizează atragerea şi menţinerea a cât mai multor persoane pe piaţa muncii în vederea creşterii ratei de ocupare pentru un grup ţintă de 560 de persoane (330 persoane din Regiunea Nord-Est, 165 persoane din Regiunea Bucureşti-Ilfov, 65 persoane din Regiunea Centru).

Obiectivele principale ale proiectului sunt facilitarea accesului la servicii specializate de informare şi consiliere, orientare în carieră, consiliere pentru dezvoltarea personală, îmbunătăţirea capacităţii de ocupare prin promovarea învăţării pe tot parcursul vieţii şi facilitarea accesului la programe de formare profesională, corelate cu cerinţele pieţei muncii, asigurarea sustenabilităţii pe termen lung prin oferirea a două programe integrate de cursuri şi înfiinţarea unui centru regional de informare, consiliere, formare şi mediere profesională, precum şi asistenţă şi consiliere pentru demararea unei afaceri.

Conferinţa de lansare a proiectului a avut loc în data de 30 iulie 2014, ora 11.00 în sala de conferinţe a Grand Hotel Ceahlău, situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 3, Piatra Neamţ.

La conferinţa de lansare au fost invitaţi atât reprezentanţi ai presei, cât şi ai părţilor interesate

Veşti bune pentru ŞOMERI: Persoanele fără loc de muncă vor beneficia de CURSURI de RECALIFICARE

Publicat: Miercuri, 23 Iulie 2014 20:08 // Actualizat: Miercuri, 23 Iulie 2014 20:08 // Sursa: romaniatv.net
Autor: Alina Costache

Proiectul cofinanţat de POSDRU vizează atragerea şi menţinerea a cât mai multor persoane pe piaţa muncii în vederea creşterii ratei de ocupare pentru un grup-ţintă de 560 de persoane (330 persoane din Regiunea Nord-Est, 165 persoane din Regiunea Bucureşti-Ilfov, 65 persoane din Regiunea Centru).

Programele POSDRU le vin în ajutor şomerilor din Romania

560 de şomeri vor beneficia de cursuri de recalificare printr-un proiect cofinanţat prin POSDRU. S.C. Kubert HPS S.R.L. în parteneriat cu S.C. Memo Consult KR S.R.L., S.C. Industrial Euro Star S.R.L., S.C. Decorsim S.R.L. şi S.C. Egregor Marketing S.R.Limplementează, în perioada aprilie 2014 – septembrie 2015, proiectul ‘În noi găseşti mereu un sprijin pentru cariera ta’, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-1013.

Proiectul vizează atragerea şi menţinerea a cât mai multor persoane pe piaţa muncii în vederea creşterii ratei de ocupare pentru un grup-ţintă de 560 de persoane (330 persoane din Regiunea Nord-Est, 165 persoane din Regiunea Bucureşti-Ilfov, 65 persoane din Regiunea Centru).

Acesta este un proiect strategic, ce se va desfăşura pe parcursul a 18 luni. Obiectivul este să sprijinim şomerii de lungă durată şi persoanele inactive să facă o schimbare în viaţa lor’, a declarat Monica Bizău, managerul de proiect, în cadrul conferinţei de lansare a programului.

Potrivit acesteia, valoarea totală a proiectului este de 7,5 milioane de lei, din care 95% reprezintă fonduri nerambursabile europene şi de la bugetul de stat.
Obiectivele principale ale proiectului sunt facilitarea pentru şomeri accesului la servicii specializate de informare şi consiliere, orientare în carieră, consiliere pentru dezvoltarea personală, îmbunătăţirea capacităţii de ocupare prin promovarea învăţării pe tot parcursul vieţii şi facilitarea accesului la programe de formare profesională, corelate cu cerinţele pieţei muncii.

Totodată, şomerii beneficiază de două programe integrate de cursuri şi de un centru regional de informare, consiliere, formare şi mediere profesională, precum şi asistenţă şi consiliere pentru demararea unei afaceri.
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/vesti-bune-pentru-someri-persoanele-fara-loc-de-munca-vor-beneficia-de-cursuri-de-recalificare_160172.html#ixzz3E2vBTZae

 

Conferinta lansare Bucuresti – 23.07.2014

DSC_0339

Conferinta lansare Piatra-Neamt – 29.07.2014

DSC_0440